Wilt u een afspraak maken?

Om een afspraak te maken of een vraag te stellen kunt u bellen of een e-mail sturen.

Tijdens de behandelingen kan Niels van Veen de telefoon niet opnemen. Laat u daarom een voicemailbericht achter als u teruggebeld wilt worden.

Niels van Veen Osteopathie is gevestigd op de begane grond van het kleinschalige paramedisch centrum De Woonark in Dronten, Flevoland.

De Woonark beschikt over eigen parkeergelegenheid voor de deur. U kunt met een blauwe kaart gratis parkeren (maximaal 2 uur).

Contact

Niels van Veen Osteopaat D.O.
06 44 524 683

visitekaartje

Openingstijden

Maandag t/m donderdag (08:30 – 17:30 uur)
Vrijdag (08:30 – 14:30 uur)

Praktijkadres

Paramedisch centrum De Woonark
Lijzijde 95
8251 LL Dronten

Routebeschrijving

Tarief en vergoeding

Het tarief per behandeling bedraagt €99,00 gelijk na de behandeling te voldoen via PIN. U krijgt een factuur mee voor declaratie bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding

De meeste verzekeringen vergoeden osteopathie geheel of gedeeltelijk in de aanvullende polis. Het eigen risico van uw zorgpolis is daarom hier niet van toepassing. De AGB-codes voor de declaratie staan vermeld op de factuur.

Volgende afspraak

Als u een vervolgafspraak heeft gemaakt, kunt u de datum en tijd hiervan op uw behandelfactuur terug vinden. Zorg dat u tijdig aanwezig bent voor uw afspraak. U dient steeds rekening te houden met een behandelduur van maximaal 50 minuten.

Niet nagekomen afspraak

Niels van Veen Osteopathie behoudt zicht het recht voor bij nalatigheid in afspraken een tarief te berekenen van €45,00. Een nota voor een niet nagekomen afspraak kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Registraties

De praktijk is geregistreerd bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF).

Niels van Veen is tevens lid van de American Academy of Osteopathy (AAO, Indianapolis, USA). Deze organisatie werd opgericht in 1937 om te voorzien in het bepleiten, onderwijzen en onderbouwen van de osteopathie als een medische wetenschap, een behandelfilosofie en een geneeskunst. De AAO legt hierbij nog altijd de nadruk op de integratie van de originele osteopatische behandelprincipes als manuele geneeskunst binnen de reguliere eerste – en tweedelijns patiëntenzorg.

Klachten en geschillen

Als u een klacht heeft over de behandeling bij Niels van Veen Osteopathie dan kunt u dit altijd aangeven.

Op de website van NOF leest u wat u kunt doen bij klachten en geschillen.