Wilt u een afspraak maken?

Om een afspraak te maken of een vraag te stellen kunt u bellen of een email sturen.

Tijdens de behandelingen kan Niels van Veen de telefoon niet opnemen. Laat u daarom een voicemailbericht achter zodat u kunt worden teruggebeld.

Niels van Veen Osteopathie is gevestigd op de begane grond van het kleinschalige paramedisch centrum De Woonark in Dronten, Flevoland.

De Woonark beschikt over eigen parkeergelegenheid voor de deur. U kunt met een blauwe kaart gratis parkeren (maximaal 2 uur). U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer en u zal worden opgehaald voor uw afspraak.

Contact

Niels van Veen D.O. – MRO
06 44 524 683

visitekaartje

Openingstijden

Op werkdagen geopend
van 09.00 – 18.00 uur.

Praktijkadres

Paramedisch centrum De Woonark
Lijzijde 95
8251 LL Dronten

Routebeschrijving

Tarief en vergoeding

Het tarief per behandeling bedraagt €92,50 gelijk na de behandeling te voldoen via PIN. U krijgt een factuur mee voor declaratie bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding

De meeste verzekeringen vergoeden osteopathie geheel of gedeeltelijk in de aanvullende polis. Het eigen risico van uw zorgpolis is daarom hier niet van toepassing. De AGB-codes voor de declaratie staan vermeld op de factuur.

Volgende afspraak

Als u een vervolgafspraak heeft gemaakt, kunt u de datum en tijd hiervan op uw behandelfactuur terug vinden. Zorg dat u tijdig aanwezig bent voor uw afspraak. U dient steeds rekening te houden met een behandelduur van maximaal 50 minuten.

Niet nagekomen afspraak

Afspraken die niet 24 uur voorafgaande aan het consult worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht. Een nota voor een niet nagekomen afspraak kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar. Niels van Veen Osteopathie behoudt zicht het recht voor bij nalatigheid in afspraken een tarief te berekenen van €45,00.

Registraties

Niels van Veen Osteopathie is ingeschreven in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) onder nummer 350.

De praktijk is lid van de Nederlandse Vereniging voor osteopathie (NVO) en aangesloten bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF).

Nederlands Register voor Osteopathie (NRO)Nederlandse Vereniging voor osteopathie (NVO)

Klachten en geschillen

Als u een klacht heeft over de behandeling bij Niels van Veen Osteopathie dan kunt u dit altijd aangeven.

Op de website van het NRO leest u wat u kunt doen bij klachten en geschillen.